• Olieverf

  • Waarom kiezen voor een olieverf op waterbasis?

094376956900 WN Artisan Water Mixable Oil Colour Educational Video Thumbnail 1
 • Olieverf is al eeuwenlang een favoriet medium onder kunstenaars, en met goede reden. Het biedt een ongeëvenaarde diepte en rijkdom van kleur, een lange droogtijd en veelzijdigheid in technieken. Artisan olieverf, ontwikkeld door Winsor & Newton, biedt een moderne draai aan deze klassieke kunstvorm en is de perfecte keuze voor zowel beginnende als ervaren schilders.

   • De voordelen

    1. Op water gebaseerd: Artisan olieverf is op water gebaseerd, wat betekent dat je geen schadelijke oplosmiddelen nodig hebt voor verdunning en reiniging, wat het milieuvriendelijker maakt.
    2. Geen sterke geur: In tegenstelling tot traditionele oplosmiddelen heeft Artisan olieverf een veel minder sterke geur, wat zorgt voor een aangenamere schilderervaring.
    3. Snellere droogtijd: Artisan verf droogt sneller dan traditionele olieverf, wat je in staat stelt om lagen en details sneller op te bouwen.
    4. Uitstekende kleurechtheid: De kleuren van Artisan olieverf behouden hun helderheid en intensiteit, zelfs na verloop van tijd.
    5. Mengbaarheid: Artisan verf is zeer goed mengbaar, waardoor je eindeloze kleurenmogelijkheden hebt.
    6. Behoud van traditie: Hoewel het op water gebaseerd is, behoudt Artisan olieverf de traditionele textuur en uitstraling van klassieke olieverf.
    • Of je nu een schilder bent die op zoek is naar een gezonder alternatief voor traditionele oplosmiddelen of iemand die gewoon wil experimenteren met olieverf, Artisan olieverf biedt de perfecte balans tussen traditie en moderne innovatie. Het is een geweldige keuze om je creatieve reis te beginnen of voort te zetten.


   • 094376896091 WN ARTISAN WATER MIXABLE OIL ARTWORK IMAGE 2